Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Szavazófülke
Ön helyesnek tartja-e, hogy Isten neve szerepeljen az új alkotmány preambulumában?

 • Nem, mert ez ellenkezik az egyház és az állam szétválasztásának elvével.
 • Nem, mert Isten nevével nem dobálóznék.
 • Igen.
 • Szerintem eleve nincs szükség új alkotmányra.
 • Sport
  2011-10-29 20:00:00

  A menedzser szerint Suáreznek esélyt kell adni, hogy bizonyítsa ártatlanságát

  Dalglish: a Liverpool nem rasszista!

  A pályán nem bírt egymással a Liverpool és a Manchester United, hiszen az október 15-én lejátszott rangadó döntetlennel zárult. Úgy fest, a pályán kívül sem bírnak egymással a felek.

  Az 1–1-es döntetlenről záruló meccsről akár azért is beszélhetnénk, mert a hosszú idő után újra a kezdőben szereplő liverpooli ikon, Steven Gerrard szabadrúgásgólt lőtt. Ezt hamar elsöpörte a manchesteri, Patrick Evra és a liverpooli Luis Suárez maganháborúja. A MU fekete bőrű francia védője a meccs után hazája egyik televíziós társaságának azt nyilatkozta, hogy az uruguayi Suárez rasszista sértéseket vágott a fejéhez. Azóta mindkét fél hajthatatlan, Evra kitart amellett, amit a Canal Plusnak mondott, Suárez kikéri magának a vádakat, alakul a patthelyzet. Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) mindenesetre vizsgálatot rendelt el az ügyben.


  Hallgattassék meg a másik fél is!

  A Sun című lapban kért szót Kenny Dalglish, az egykori liverpooli legenda, a csapat jelenlegei menedzsere. Azt már korábban közzétették, hogy a Liverpool FC valamennyi alkalmazottja kiáll a dél-amerikai focista mellett. „Egy ilyen ügy mindig nagyon kényes, figyelni kell az apró részletek felderítésére is, hogy kiderüljön a teljes igazság – mondta Dalglish. – Nagyon komoly dolog, amit Patrick Evra állít, ám a másik felet is meg kell hallgatni! Nem szeretnék semmi mást, csak azt, hogy Luiz Suárez is lehetőséget kapjon arra, hogy bizonyítsa ártatlanságát. Én bízom a játékosomban, hiszen pontosan tudom, hogy a Liverpool FC nem rasszista!”


  M. B.
  Nyitókép: guardian.co.uk

  Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


  A hét java

  © mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.