Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Életmód
2011-08-18 19:00:00

Pénteken játszik a hihetetlen Heavenly Sólet

A Balaton-net olyan lesz, mint még soha

Mától, augusztus 17 és 21 között, Balatonszemesen lesz az idei Balaton-NET. Szerkesztőségünk is ott sütkérezik és közönségtalákozik, alant a program.

Önálló standdal készlütünk a sorban immár ötödik Balaton-NET-re, ahol minden kedves olvasónkat szeretettel várjuk.  19-én, pénteken este 9 órától a kiállítói sátorban speciális programmal kedveskedünk a vendégeinknek. Ha a linkre kattintva sem jött le a specialtitás, az nem csoda, de mindjárt elmondjuk.


Apró klasszikusaink és a
szinte világhírű Heavenly Sólet

Erre biztosan nem számított a tisztelt Olvasó. Ahogy mi sem. Túl azon, hogy egész nap lehet velünk találkozni, este a messze földön ismert (egyiket pl. Japánban lájkolták) műfajteremtő klasszikusaink, vagyis néhány perces minidokumentumfilmjeink inspirálják majd a beszélgetést, és persze az élő zene.

Jelen lesz Visky András, a kolozsvári Magyar Színház művészeti igazgatója, a lapot támogató alapítvány kurátora; Galambos László alapító, a legendás vállalkozó,  Balavány György főszerkesztő, valamint a lap vezető, meghatározó munkatársai. 

Az est házigazdája és moderátora a Gospel Café műsorvezető-szerkesztője, Kelemen Gábor.


Varga György, a rendezvény koordinátora szerint

a szellős időbeosztás délelőttre és estére fókuszál, ekkor vannak az előadások, a közös éneklés, a szemináriumok és a gyerekprogram is. Délután pedig vár a Balaton, az évről évre népszerűbb NET-Beach, ami a rendezvény saját szabadidős parkja a szabad strandon. Esténként külön program van az ifi-sátorban. Ebben az évben is lesz koncert, de színházi előadás és keresztény képzőművészek kiállítása is bővíti a választható programok listáját – fogalmazott a koordinátor, aki szerint a NET célja az „életváltoztató találkozás, az Isten-élmény”.

– Kortól és felekezeti hovatartozástól függetlenül mindenkit várunk, regisztrálni sem kell. Nincs részvételi díj, a költségek fedezésére viszont lesz mód adakozni a helyszínen. Szállásról és étkezésről mindenki magának kell gondoskodni. Be lehet ugrani akár csak egy napra is, nincs semmilyen korlátozás. Természetesen a legtöbbet az kapja a Balaton-NET-től, aki végig ott tud lenni. Várunk egyéneket, családokat, baráti társaságokat, de egész gyülekezeti közösségeket is – fogalmazott Varga György.

 

-mi-

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.