Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Szavazófülke
Ön helyesnek tartja-e, hogy Isten neve szerepeljen az új alkotmány preambulumában?

  • Nem, mert ez ellenkezik az egyház és az állam szétválasztásának elvével.
  • Nem, mert Isten nevével nem dobálóznék.
  • Igen.
  • Szerintem eleve nincs szükség új alkotmányra.
  • Keresés az oldalon
    Keresési kifejezés: töredékszavakra is
    Dátum: - csak a kiemeltek
    Rovat: csak videókat
    Szerző:
    Cimkék:

    26 találat

    Sport
    Kassai Viktort utálja egész Észtország! - A magyar bírón két piros lapot, és egy büntetőt kérnek számon a baltiak
    2011.11.13 07:00

    Pénteken az Észtország–Írország Eb-pótselejtezőt Kassai Viktor vezette, ténykedése azonban a balti államban alaposan kicsapta a biztosítékot. Hogy jogos-e a reklamáció, azt a videó alapján mindenki eldöntheti.

    Sport
    Statisztikailag ez az elmúlt negyedszázad legjobb válogatottja - Juhász Roland csapatkapitány beismerte, elfáradtak a sorozat végére
    2011.10.13 20:00

    Nem tudta ugyan kiharcolni az Európa-bajnoki szereplést a magyar válogatott, de az legalábbis biztató, hogy az utóbbi 25 év legjobb teljesítményét nyújtotta a selejtezőben.

    Sport
    Vélemények a válogatott utolsó Eb-selejtezője után - Egervári összességében elégedett, de azért egy kicsit csalódott az iksz miatt
    2011.10.12 06:00

    A finnek elleni – már tét nélküli meccsen – döntetlennel zárta az Eb-selejtező sorozatot a magyar labdarúgó-válogatott, s így 19 ponttal, a harmadik helyen zárt a csoportban.

    Sport
    Egervári: álomszerű lehet a válogatott - A finnek ellen a Puskás-stadionban zárul az Eb-selejtezős sorozat
    2011.10.11 06:00

    Tét már nincs, a mai Eb-selejtező legfeljebb arra jó, hogy megszépítse az egyébként sem olyan csúf közelmúltat: a válogatott lemaradt a továbbjutásról, de azért győzelemmel búcsúzna.

    Sport
    Briliáns kiscsapatok a foci Eb küszöbén - Rendesen átírják a sportág térképét a szovjet és jugoszláv utódállamok
    2011.10.09 07:00

    A magyar válogatott már elvesztette esélyét, hogy ott legyen a 2012-es Eb-n, ám néhány kis csapat még reménykedhet a pótselejtezős helyben, sőt a közvetlen kijutásban is. Kik ők?

    Sport
    Nyilatkozatok a magyar válogatott búcsúja után - Porrá zúzott Eb-álmok, hiába bíztunk a finnekben, Svédország nyert
    2011.10.08 06:00

    Egy ország szurkolt péntek este a nyelvrokonoknak, de mindhiába: Finnország–Svédország 1-2, azaz nem maradt remény, a svédeket már nem tudjuk befogni, megint nélkülünk rendezik az Európa-bajnokságot.

    Sport
    Varga pénteken drukkol a finneknek, kedden verné őket - Az idén csak nyert: tizenegyszer a Lokival, háromszor a válogatottal
    2011.10.06 06:00

    Fiatal, szerény, alázatosan teszi a dolgát és roppant tehetséges. Varga József, a DVSC játékosa univerzális futballistává nőtte ki magát, most a finnek elleni, jövő keddi csatára készül.

    Sport
    Európában lesajnált magyarok tehetnek csodát a fociválogatottban - Csak néhányuknak biztos a helye, mégsem reménytelen a helyzet
    2011.10.04 06:00

    Sorsdöntő meccsre készül a magyar válogatott, de a szövetségi kapitánynak nem csak az ellenfél, hanem az is gondot okoz, hogy a keret több játékosát mellőzik klubjában.

    Sport
    Miért nem írta még alá szerződését Siti Bea? - Az elnöknek is két hónapig tartott a beiktatás
    2011.09.26 06:00

    Az új elnök bejegyzése két hónapig tartott, de a kapitány segítőjének felkért Siti Bea is még csak szerződéstervezetet látott.

    Sport
    Elfedi a bajt a fociválogatott FIFA-rekordja - A világranglistás szárnyaláshoz semmi köze a magyar bajnokságnak
    2011.09.22 06:30

    Soha ilyen magasan nem jegyezték a világranglistán a magyar válogatottat: a FIFA-rangsorban először áll a 27. helyen a csapat. Csakhogy ehhez nem sokat tett hozzá a magyar futball, aki most ünnepel, csak ámítja magát.

    Sport
    Rudolf Európa legjobb góllövői között - Ugyannyi találatot szerzett, mint Robin van Persie, illetve David Villa
    2011.09.10 07:00

    Elit társaságba került a svédek és a moldávok ellen is remeklő magyar csatár, aki negyedik helyen áll az Eb-selejtező góllövőlistáján.

    Sport
    Pótselejtező nélkül is kijuthatunk az Eb-re! - Ha minden a legjobban alakul, már október 11-én összejöhet a kvalifikáció
    2011.09.09 06:00

    Svédország és Moldova legyőzése után megmaradt az esélye a magyar válogatottnak arra, hogy tovább harcolhasson a kontinenstornán való részvételért. Pótselejtező nélkül a lengyel-ukrán közös rendezésű tornára?

    Sport
    Kell ebbe a válogatottba Dzsudzsák vagy Gera? - A kényszermegoldásból beugrók parádésan teljesítettek az Eb-selejtezőkön
    2011.09.08 06:00

    A Svédország és Moldova elleni Eb-selejtezők előtt kulcsemberek sora hiányzott a keretből. A beugrók két fényes győzelemmel bizonyítottak, kérdésessé téve a sztárok helyét.

    Sport
    Az MLSZ felülemelkedik, az UEFA kivizsgálja a magyargyalázást - A helyi kapitány szerint akkor győzhettek volna, ha többet járnak templomba
    2011.09.07 19:00

    A magyar sikert csak úgy tudta volna megakadályozni az ellenfél, ha többet jár templomba. A magyargyalázó feliratért büntet az UEFA.

    Sport
    Őrülten boldog nyilatkozatok Moldova legyőzése után - Két meccs, két győzelem, megmaradt továbbjutási esélyek az Eb-selejtezőben
    2011.09.07 06:00

    A svédek elleni bravúros győzelem után Moldovában is nyert a magyar labdarúgó-válogatott, s az idegenbeli 2-0-ás siker azt jelenti, hogy a gárda továbbra is versenyben van az Eb-selejtezős csoport második helyéért.

    Sport
    Foci: 24 órára az Eb-től - Hollandia, a címvédő Spanyolország és Olaszország is kijuthat már kedden
    2011.09.05 20:00

    Az Eb-selejtezők keddi köre megváltást hozhat három válogatottnak is, győzelmük esetén már kijutottak a lengyel–ukrán közös rendezésű kontinensviadalra. Huszonnégy csapat, köztük a magyar próbálkozik.

    Sport
    Hogy juthat ki az Eb-re a fociválogatott? - Nem elég nyerni, a svédek bukása is kell a sikerhez
    2011.09.03 21:30

    A svédek elleni szép győzelemmel (2-1) megőrizte esélyét a magyar labdarúgó-válogatott, hogy kijusson a 2012-es Eb-re. Ám a pótselejtezőt érő csoportmásodik hely eléréséhez is az kell, hogy minden a mi óhajunk szerint alakuljon.

    Sport
    Eufórikus nyilatkozatok a svédverés után - Egy kihagyott tizenegyes után is sikerült legyőzni a skandinávokat
    2011.09.03 06:00

    Két átkot is megtört a magyar labdarúgó-válogatott: 1995 után tudta legyőzni Svédországot, s 1985 óta először sikerült tétmeccsen jegyzett csapatot megvernie. A 2-1-es sikerrel a gárda megőrizte esélyét 2012-es Eb-re.

    Sport
    Tőzsér akkor sem kellene Egervárinak, ha tizenegy sérült lenne - Az edzőtábor nagy feladata, hogy megtalálja az optimális megoldást
    2011.08.29 06:00

    Dzsudzsák Balázs súlyos sérülése után kézenfekvő lett volna Tőzsér Dániel behívása a svédek elleni Eb-selejtezőre készülő keretbe. Egervári Sándor kapitány azonban ebben a helyzetben sem kereste a Genk középpályását.

    Sport
    Nem Egervári magánügye a válogatott - Furcsa elvek alapján lehet bekerülni a keretbe: Tőzsérnek megint annyi
    2011.08.10 06:00

    Szerdán Izland ellen tesztel a labdarúgó-válogatott a svédek elleni sorsdöntő csatára. A keretben van néhány formán kívüli játékos, a BL-szereplésért belga csapatával harcban álló Tőzsér Dániel újra kimaradt.

    Sport
    Egerváriéknak matematikai esélyük maradt - Önmagában egy Svédország elleni bravúrgyőzelem sem elég az Eb-hez
    2011.06.09 06:00

    A San Marino elleni kötelező győzelem után életben maradt a remény: Egervári válogatottja kijuthat a 2012-es Eb-re. Igaz, ez csak akkor marad így, ha a hátralévő meccsek mindegyikén győz, és még óriási szerencséje is van.

    Sport
    Vélemények a magyar fociválogatott Eb-selejtezője után - A szakma elégedett San Marino 3-0-s legyőzésével és a játékkal
    2011.06.08 06:00

    Rengeteg helyzetet dolgozott ki, s ezek többségét ki is hagyta a magyar válogatott, ám így is magabiztosan szerezte meg a három pontot San Marinóban. A 3-0-s sikerrel megmaradt az esély az Eb-pótselejtezőre.

    Sport
    Miért nem kell Tőzsér a válogatottnak? - A szövetségi kapitány San Marino ellen sem meri kipróbálni a Genk vezérét
    2011.06.07 06:00

    Hiába a Luxemburgban 1-0-ra megnyert felkészülési meccs, a keddi Eb-selejtező előtt sokan kritizálják a válogatottat, amiért nem elég gólerős. Eközben Tőzsérre nem számít Egervári kapitány. Miért nem kell neki?

    Sport
    Kiszámoltuk: Egerváriék pótselejtezőt játszhatnak! - Logisztikailag nem lehetetlen, hogy a válogatott befusson a második helyre
    2011.03.31 05:30

    A magyar együttes négy nap alatt kétszer játszott a hollandok ellen. Kiszámoltuk, mi szükséges ahhoz, hogy meglegyen az E csoport második helye, ami pótselejtezőt ér!

    Sport
    Nyilatkozatok a holland–magyar után - Vereség, de micsoda különbség: hármat lőtt a válogatott Amszterdamban
    2011.03.30 06:55

    A budapesti 0-4 után Amszterdamban 5-3-ra kapott ki a magyar válogatott az Eb-selejtezőben, erre az eredményre azonban büszke lehet a csapat: a világbajnoki ezüstérmes otthonában ritkán lőnek három gólt.

  • 1
  • 2

  • © mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.