Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Balavány György blogbejegyzése
2011-02-01 20:14:00

A rák egye ki a beled, Vona

Remélem, a Fidesznek lesz annyi esze, hogy e menthetetlen és magyarázhatatlan, vegytiszta nyilas megnyilvánulás miatt Vona Gábort sürgős takarodásra szólítsa fel. Egyrészt azért, mert a mélyen tisztelt Európa nem azon fog dühöngeni, hogy mit mondott a jobbikos vonagyerek, hanem azon, hogy amit mondott, eltűrte a kormány.

Már majdnem elhittem, amit a náci háziasításáról mondanak. Hogy tudniillik: mikor bekerül a törvényhozásba, kénytelen-kelletlen átvesz valamiféle „polkorrekt” beszédmódot, s majd legföljebb egy-egy belterjes dzsemböri alkalmával, esetleg kocsmában, haveri körben, vagy családi tűzhely mellett veszi elő a – nyelvi és tágyi – náci szimbolikát.

Vona is meghúzta magát eddig, de most, hogy évértékelő beszédben tolta az észt, sok egyéb mellett rámutatott: „a magyarság” demográfiai csapdában leledzik, és ennek egyik oka „a cigányság” elképesztő szaporodása. Szerinte „már csak idő kérdése, hogy mikor lesz a cigányság többség Magyarországon, ami pedig biztosan polgárháborúhoz vezet.” Megoldásként pedig azt javasolta, hogy „le kell lassítani a cigányság népszaporulatát.”

Hogy rohadjon ki a szíved, meg a rák egye ki a beledet, Vona – gondolja most sok honfitársam szerte Magyarországon. Én pedig ezt mélyen megértem.

Csak a tényszerűség végett: „a cigányság”, mely Vona szerint rövidesen túlszaporodja a magyarságot és fegyvert ragad ellene, körülbelül hatszázezer, többnyire alultáplált embert jelent, akik közül cirka négyszázezer gyerek. Ha a nemző- és fogamzóképes korú cigányok holnaptól nagyon belehúznak, akkor sem tudják elérni a Vona által vizionált célt belátható időn belül. Ugyanis még mindig sokkal több nem cigány, mint cigány születik. A „cigányságnak” nem annyira a születési, mint inkább halálozási aránya extrém, lévén sok köztük a szegény, és szegénynek lenni egészségtelen. De ha valami rejtélyes módon mégis lehagynák „a magyarságot ” a szaporodási versenyben, abból sem lenne polgárháború.

Az ugyanis nem népességi arányok változásával kezdődik, hanem a mérgező közbeszéddel.

Nos: ez a náci – mármint Vona – bizony nem tűnik domesztikáltnak. És komolyan kell venni, bizony. Mert félek, hazánkban sokan úgy érzik: na, ez a tökös magyar gyerek megmondta a frankót, helyettünk is.

Remélem, a Fidesznek lesz annyi esze, hogy e menthetetlen és magyarázhatatlan, vegytiszta nyilas megnyilvánulás miatt Vona Gábort sürgős takarodásra szólítsa fel. Egyrészt azért, mert a mélyen tisztelt Európa (a rettentő felvilágosult kontinens, ahol az elmúlt évszázadban milliókat mészároltak le csak azért, mert nem tartották megfelelőnek a származásukat), nem azon fog dühöngeni, hogy mit mondott a jobbikos vonagyerek, hanem azon, hogy amit mondott, eltűrte a kormány.

Ám főleg azért kéne keményen fellépni most, mert keresztény értékek és magyarság és lelkiismeret és szabadság és tisztesség és becsület. Ezekkel nem igazán passzol, ha egy parlamenti politikus bármilyen népesség – jelen esetben a cigány származású magyarok – létszámát limitálná.

Ugye?

Balavány György

Balavány György összes blogbejegyzése

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére

További cikkek Jobbik-kérdés
  • A Jobbik ma nagyon tolja
  • Jobbik a zászlóégetésről: nem kell a mentelmi jog
  • Jobbikos zászlóégetés: feljelentést tesz a rendőrség
  • Miért utáljuk a cigányokat?
  • A Jobbik sürgeti Biszku-ügyet
  • Puskával óvják a terményt és a természetet Gyöngyöspatán
  • A települések vagyonáért fog küzdeni a Jobbik
  • Megvan a Jobbik új budapesti elnöke
  • Jobbik: a kormány a nemzetközi bankárköröket szolgálja
  • Vona: a Jobbik legyőzte az egész világot

  • A hét java

    © mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.