Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Sport
2011-11-27 07:00:00

Vasárnap lesz az őrület napja Miskolcon, az év meccse következik

Rendőrt hívtak a Fradi-jegyre várók miatt Diósgyőrben

A jóval várakozáson felül teljesítő újonc DVTK vasárnap este az év meccsét játssza a Fradi ellen. Diósgyőrben már a jegyek elosztásakor rendőrt kellett hívni.

A borsodi megyeszékhelyen már akkor tombolt a futball-láz, amikor a csapat még a feljutásért harcolt. Azóta pedig megőrült a város.


Az ősz tábora

A DVTK szurkolói egész ősszel kitettek magukért, nem hivatalos indulójuk az „Amíg élek én, nem érdekel más…”  vezeti a foci-slágerlistát. Debrecenbe 1100 szurkoló kísérte el a diósgyőrieket, s azért „csak” ennyi, mert a Loki jelenlegi stadionjába nem fért be több vendégszurkoló. Pedig a debreceni rendezők gyakorlatilag megszüntették az úgynevezett biztonsági zónát, hogy minél több borsodi fanatikus lehessen ott e meccsen. S ami a legfontosabb: a DVTK 5-0-s veresége után is több mint fél órán át ünnepelték a veszteseket. Hiába a csapat szeretete.


Az ősz focislágere az  „Amíg élek én, nem érdekel más…” kezdetű opus
(Forrás: youtube.com)


Következik az év meccse!

A diósgyőri stadionban ősszel már többször is zsúfolásig megteltek a lelátók, most azonban az év meccse következik. Benczés Miklós tanítványai a Fradit fogadják, s ez több mint társadalmi esemény Miskolcon. Amikor múlt hét kedden elkezdték árulni a jegyeket, a kilencórás pénztárnyitás ellenére már hajnali fél hatkor tömeg volt a pénztárak előtt. Egy órával a jelzett időpont előtt már akkora volt a tömeg, hogy a klub illetékesei kénytelen voltak kihívni a rendőrséget, hogy tegyen rendet a belépőre ácsingózók között. A tikettek végül néhány óra alatt gazdára találtak, azóta pedig a feketepiacon élénkült meg a kínálat, akadt olyan jegy, amelyért 15 ezer forintot kért tulajdonosa. A vasárnap tehát az őrület napja lesz Miskolcon.
A nagy meccs napján új időszámítás is kezdődik a klubnál, megnyílik ugyanis a DVTK Shop. Mezek sálak, bögrék, tollak várják a fanatikusokat a régi tribün és a Csucsu bár között megnyíló boltban. – Szerettük volna megnyitni az FTC elleni mérkőzés előtt az ajándékboltot – mondta a klub hivatalos honlapjának Dudás Hunor, a DVTK-t működtető Diósgyőr FC Kft. ügyvezető igazgatója. – Ezért azt is bevállaltuk, hogy egyelőre szűkös lesz a választék, csak Nike-termékek – köztük a szurkolók által várva-várt DVTK-mezek – lesznek kaphatók. Ezt követően folyamatosan töltjük fel a készletet, és várhatóan a tavaszi szezon kezdetére érjük el azt az állapotot, hogy minden kapható lesz, amit elterveztünk.

 

M. B.

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére

További cikkek Ferencváros
  • Mennyit érnek a marketingjogok a magyar fociban?
  • Miért az állam veszi meg a Fradi-pályát?
  • Milliárdokat veszíthet az Újpest tulajdonosa
  • Eltört arccsont, szándékosan lerúgott fradista
  • Februárig nyomoznak a Fradi-sikkasztás ügyében
  • Détáriból ősszel edzőt csinált a Ferencváros
  • Détári szerint minden szép és jó a Fradiban
  • Bojkottálhatja a válogatottat a Ferencváros
  • Hol játszik a Fradi, ha építik a stadiont?
  • Fradi, Loki, Puskás: lecsillapodott a stadionépítési láz?

  • A hét java

    © mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.