Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Sport
2011-11-21 20:00:00

Hamburgban finomhangol, decemberben innen utazik Kaliforniába

Erdei 50 millióért bokszol Amerikában

Amennyiben szilveszter éjszaka megverné ellenfelét, akkor a magyarok közül elsőként nyerne profi világbajnoki címet Erdei Zsolt Amerikában: a tét a vb-öv mellett ötvenmillió forint!

Első magyarként nyerhet profi világbajnoki címet Erdei Zsolt, aki magyar idő szerint már január 1-jén hajnalban, a kaliforniai Anaheimben bokszol az IBF félnehézsúlyú bajnokával, Tavoris Clouddal. A 38. évében járó Madár saját bevallása szerint még soha nem volt ilyen kirobbanó erőben, mint most. Vasárnap reggel óta Hamburgban, korábbi edzőjével, Fritz Sdunekkel készül, majd december tizenhetedikén indul az Egyesült Államokba.


Gyilkos lépcsőzés a gödi Duna-parton: még soha nem volt ilyen bivalyerős!
Forrás: Erdei Zsolt Menedzsment Magyarország

A sport24.hu oldal információi szerint a vb-öv mellett Madár 200 ezer dollárért, nagyjából 50 millió forintért bokszol. Erdei ugyan a pontos összegről nem beszélt, de a nagyságrendet azért érzékeltette. Körülbelül fele akkora lesz a gázsija, mint az Universum-korszak legjobban fizető meccsén 2008. április 26-án, Drezdában, a DeAndrey Abron elleni mérkőzésen. Mivel Erdei összecsapásai jelenleg bevezető meccseknek számítanak az amerikai piacon, az iparági nagyágyúkhoz képest szerény a díjazása, de ha szilveszter éjszakáján győz, akkor utána már jóval nagyobb lehet a pénzdíja – idézte a bokszolót a portál.

 

– mi –

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.