Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-11-16 15:34:00

Összedőlt a minisztérium szervere – késve érkeztek a pályázatok

A Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) dolgozik azon, hogy benyújthassák azok is a pályázataikat, akik az informatikai rendszer terheltsége miatt november 15-én ezt nem tudták megtenni - közölte a szaktárca szerdán.

Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága közleményben fogja tájékoztatni az érintetteket a probléma megoldásáról. A Falvak Kultúrájáért Alapítvány szerdán hívta fel a figyelmet, hogy nem bírta a rohamot a LEADER pályázatok beadási időszakának utolsó napján a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) elektronikus pályázati rendszere. November 15-én éjfélig kellett volna véglegesíteni az elektronikus úton elkészített LEADER pályázatokat, azonban az utolsó napon a rendszer szinte működésképtelenné vált. Az alapítvány közleményében arra kérte az illetékeseket, hogy tegyék meg a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy az informatikai rendszer hibája miatt a be nem nyújtott pályázatokat utólagosan véglegesíteni lehessen.

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal elektronikus rendszerébe szeptember 30-tól november 14-ig 1984 pályázatot töltöttek fel, míg az utolsó 24 órában, november 15-én 5572 pályázat érkezett. A túlterhelés miatt a rendszer lelassult, ez okozhatott problémát a kérelmek beadásakor - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium.

 

mti

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.