Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-09-30 16:20:00

Nemzetközi sportvezetőket fogadott Schmitt Pál

A közvetítési jogok, a marketingügyek, a doppingügyekkel kapcsolatos jogi kérdések és a sportszerződések témája került szóba azon a pénteki találkozón, melyen Schmitt Pál köztársasági elnök, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tagja nemzetközi és hazai sportvezetőkkel folytatott megbeszélést.

A köztársasági elnöki hivatal közleménye szerint az államfő munkareggelin fogadta Richard Poundot, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagját és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) elnökségi tagját, Howard Stuppot, a NOB jogi igazgatóját, valamint Matthieu Reebet, a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) főtitkárát. A megbeszélésen jelen volt Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára is.

A három külföldi vendég is szerepel az előadók között a MOB és társszervezetei - a Magyar Sporttudományi Társaság, illetve a Magyar Tudományos Akadémia orvosi tudományok osztálya - közös rendezésében zajló kétnapos, csütörtök-pénteki, budapesti nemzetközi sportjogi konferencián, melynek fővédnöke Borkai Zsolt.

mti


Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.