Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-10-20 09:50:00

Ma tárgyal egymással Mesterházy és Gyurcsány

Mesterházy Attila, pártelnök és Gyurcsány Ferenc, korábbi miniszterelnök részvételével ma délelőtt folytatódnak a Gyurcsány-platform távozásáról szóló tárgyalások.

Az esetleges szétválás körülményeiről két hete folyik egyeztetés a felek között – ismerte el Varju László, a Demokratikus Koalíció Platform igazgatója hétfőn az ATV-ben. Meseterházy Attila aznapi sajtótájékoztatóján személyes egyeztetésre hívta Gyurcsány Ferencet. Ugyan az MSZP-frakció 58 tagja közül 57 aláírta azt a nyilatkozatot, amelyben vállalják, hogy a szocialista képviselőcsoport tagjai maradnak, de mindez nem jelent semmit.
 
Mivel kilenc politikus „másképp értelmezte” a nyilatkozatot, így továbbra is bizonytalanság uralkodik a szocialista pártban. A nyilatkozatot ugyanis a Demokratikus Koalícióhoz tartozó képviselők is aláírták, Gyurcsány Ferenc azonban levelet küldött Mesterházy Attilának, tudatva, hogy a nyilatkozat nem jelent semmit azon túl, hogy az aláírás napján a frakció tagjai vagyunk, és az esetleges jövőbeni kilépésig azok is kívánunk maradni.

 

mti

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.