Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-07-09 17:00:00

Londont is beveszi a magyar milliárdos?

Új irodát nyitott Londonban a LogMeIn amerikai vállalat, amelynek alapítója az az Anka Márton, akit a nyolcadik leggazdagabb magyarként tartanak számon 62 milliárd forintos vagyonával. A cég részvényeit két éve vezették be az amerikai tőzsdére, a papírok azóta megduplázták értéküket.– írja az Mfor.

A LogMeIn távelkérési megoldásokkal foglalkozik, Anka 2003-ban alapította a céget és a világ legnagyobb vállalatait tartja számon ügyfelei között. Tavaly vetették meg lábukat Nagy Britanniában is. Magyarországról indult világhódító tjára a LogMeln 2003-ban, és tavaly végérvényesen a nagyok közé kapaszkodott azzal, hogy a cég részvényei kikerültek az amerikai tőzsdére. 

A társaság távelérési szolgáltatásokkal foglalkozik, azaz olyan programokat gyárt, melyeket egy számítógépre telepítve bármikor a távolból elérhetjük a gépen lévő információkat egy internetkapcsolat segítségével akár okostelefonunkról is. A nagy sikert az ingyenes szoftver, a LogMeIn Free hozta meg a cégnek, a legnagyobb ügyfeleik azonban a fizetős verziót használják. – írja az mfor.

A cég alelnöke szerint az új londoni iroda fontos, hiszen általa még hatékonyabbá válik majd értékesítési és támogatási munka az Egyesült Királyságban. Igazi globális vállalat a LogMeln: a cég európai központja Amszterdamban van, az ázsiai és óceániai térséget Sidney látja el, míg a fejlesztés Budapesten és Szegeden folyik. A főhadiszállás a massechusetsi Woburnben található.– írja az mfor.

 

–mi, mfor.hu–

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.