Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-06-15 10:35:00

Felgyorsulhatnak a fővárosi nyomozások

Felgyorsulhat őszig a nyomozás a fővárosnál, az önkormányzati cégeknél és beruházásoknál folyó eljárásokban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője a Magyar Nemzettel.

Horváth Katalin Fanni a lapnak elmondta: újabb gyanúsítások várhatók a Főtáv Zrt. ügyében nagyjából egy éve kezdeményezett eljárásban, amelyet hűtlen kezelés megalapozott gyanújával indítottak. A nyomozás határideje augusztus 8.

Ugyancsak várhatóan bővülni fog a gyanúsítottak köre a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt.-nél indított nyomozásnál, amelynek hűtlen kezelés és vesztegetés miatt jelenleg 11 gyanúsítottja van. Ebben az ügyben szeptember 2. a nyomozási határidő - jegyezte meg.

A szóvivő kitért arra: a Margit híd jelenleg is zajló felújítása ügyében indított nyomozásban azt vizsgálják, hogy megvalósult-e az Európai Unió pénzügyi érdekeit sértő bűncselekmény.

Horváth Katalin Fanni a Magyar Nemzetnek arról is beszélt, hogy a 4-es metró tanácsadói szerződései mellett a beruházást is vizsgálják hűtlen kezelés gyanújával, míg a hasonló bűncselekmény miatt a gyógyfürdőknél folyó eljárásról a nyomozás érdekeire hivatkozva nem adott tájékoztatást.


Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.