Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-11-12 16:50:00

DK: a Fidesz sem hisz saját győzelmében

Már a Fidesznél is arra számítanak, hogy Orbán Viktor és Schmitt Pál a 2014-es választások után megbukik, és megindultak a találgatások, kik lehetnek utódaik - olvasható a Demokratikus Koalíció közleményében.

A Demokratikus Koalíció (DK) Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő szombati közleményére reagált, amely szerint a DK és az MSZP titkos paktumot kötött.

„Miután Orbán kormánya a gazdasági csőd szélére sodorta Magyarországot, a Fidesz megint álhírekkel próbálja elterelni az emberek figyelmét a valós problémákról” – tartalmazza a Wirsching Viktória kommunikációs igazgató által jegyzett DK-közlemény. Miután ma kiderült, hogy Szijjártó Péter „a kormány nevében hazudott az egész országnak, ezt a fideszes propaganda jó szokásuk szerint, igyekezett minél gyorsabban egy másik szóvivő, újabb hazugságával elfedni” – írták. 

Az MSZP korábban ugyancsak valótlannak minősítette a fideszes politikus kijelentését. Szerintük a Fidesz szóvivőjének fogalma sincs, mi történik a való világban, ellenkező esetben „nem mondana sorozatban annyi sületlenséget, felháborító hazugságot, agyrémnek minősülő összeesküvés-elméleteket” – írták. 

Az ellenzéki pártok a Fidesz szóvivőjének szombati közleményére reagáltak, amelyben a politikus azt írta: az MSZP és a Demokratikus Koalíció titkos paktumot kötött, és ennek részeként 2014-ben a szocialisták adják majd a miniszterelnök-jelöltet, Gyurcsány Ferencet pedig „nyilvánvalóan köztársasági elnöknek akarják jelölni”.

 

mti

 

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.