Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2011-09-16 16:45:00

A HungaroControl elhatárolódik a demonstrálóktól

A HungaroControl három szakszervezete is elhatárolódik a Magyar Légiforgalmi Szolgálatok Szakszervezete csütörtöki, talicskás demonstrációra vonatkozó bejelentésétől.

Az érdekképviselet azt állítja, hogy a HungaroControl egyebek mellett az az állami cég, amelyből "talicskával tolják ki a pénzt". A CONTROL Magyar Légiforgalmi Irányítók Szakszervezete, az Irányítástechnikai Dolgozók Független Szakszervezete (IDFSZ) és a Légiforgalmi Irányításban dolgozók Független Szakszervezete (LIFSZ) is elhatárolódik Metes György MLSzSz vezér egyéni demonstrációjától - fogalmaz a HungaroControl.

Hegyi László, az Irányítástechnikai Dolgozók Független Szakszervezete (IDFSZ) vezetője levelében tájékoztatta a társaságot arról, hogy nem támogatja az MLSzSz jövő heti akcióját. Hasonlóan nyilatkozott a másik két érdekképviselet is. A HungaroControl felhívja a figyelmet arra, hogy a sajtóban megjelent tudósításokkal ellentétben Metes György egyéni akciójához eddig a vállalat egyetlen dolgozója, egyetlen légiforgalmi irányítója sem csatlakozott. Metes György, a húszfőnyi tagsággal rendelkező Magyar Légiforgalmi Szolgálatok Szakszervezetének (MLSzSz) elnöke 2005 óta nem dolgozója a HungaroControl Zrt.-nek. - jegyzik meg.


MTI

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.