Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Életmód
2011-10-13 12:00:00

Evangélium és hi-tech

Jézus élete hamarosan mobiltelefonon is

A világ egyik legnézettebb filmjét – Jézus élete (The Jesus Film) – az új digitális technikának köszönhetően hamarosan még többen megtekinthetik.

A világ egyik legnézettebb filmjét – Jézus élete (The Jesus Film) – az új digitális technikának köszönhetően hamarosan még többen megtekinthetik.

A Lukács evangéliumát szó szerint követő alkotást 1979 óta 220 országban mintegy 6 milliárd alkalommal nézték meg. A film a nem keresztényekre is nagy hatással van – a Jesus Film Project adatai szerint a Jézus Krisztus életét bemutató mű hatására világszerte mintegy 200 millió ember tért keresztény hitre. Hamarosan mobiltelefonos alkalmazásként is elérhető lesz a film, adta hírül az Assist Information Center.


Fogadott hívás

A Jézus-film 1979 óta 1136 nyelven tekinthető meg. A projekt munkatársai azon dolgoznak, hogy az alkotást minden olyan nyelvre lefordítsák, amelyet 50 000 embernél többen beszélnek.

A művet 1979-ben Izraelben, eredeti helyszíneken forgatták, a Warner Brothers filmgyártó cég forgalmazta. A jogokat később a Campus für Christus nemzetközi missziós szervezet vette át.

 

-bcs-

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.