Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Életmód
2011-09-02 15:00:00

A sztár szerint a kritizálók „hülye bigottak”

Cher gyermeke ellen tiltakozik „Egymillió Anyuka”

Cher a Twitteren kikelt a „bigottak” ellen, akik ellenzik, hogy férfivé operált gyereke részt vegyen a Dancing With The Stars című népszerű amerikai táncos műsorban.

Chaz Bono nőnek született, a közelmúltban operálták férfivá. Híres szülők gyerekeként ügye nagy port vert fel az Egyesült Államokban, sokan épp azt kifogásolják, hogy a táncos vetélkedő producerei ezt meglovagolva hívták meg a műsorba, amelynek szereplőit a héten jelentették be.

Keresztény családok csoportja azonban szót emelt a transznemű Chaz Bono meghívása ellen, a OneMillionMoms.com portál szerint ez a legújabb példa arra, miként próbálják a televíziós csatornák az amerikai családokra erőltetni a szexuális ügyeket. A szervezet nem szólított fel a műsor bojkottjára, de a keresztények számára elfogadhatatlannak nevezte Chaz Bono és a nyíltan meleg Carson Kressley valóságshow-sztár beválogatását.

Chaz Bono anyja, Cher a Twitter közösségi oldalon "hülye bigottaknak" nevezte a fiát a napokban támadó embereket, és magasztalta gyereke bátorságát. "Fogadok, hogy a nagy többség szeretni fogja Chazt a műsorban" – írta bejegyzésében. A Dancing With The Stars készítői rámutattak, az eddigi 120 versenyző között legfeljebb három meleg, leszbikus vagy transznemű volt, és hangsúlyozták, a műsor továbbra is családbarát marad.

-mi-/MTI

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.